Startpagina   Wie is ACP?   Particulier   Zakelijk   Meest gestelde vragen   Info   Route
 

Meest gestelde vragen

waarom laten spuiten en niet zelf schilderen?
Zelf schilderen is natuurlijk goedkoper dan laten spuiten, het probleem met zelf schilderen is alleen dat het een stuk minder stootvast is en na verloop van tijd in de meeste gevallen gaat afbladeren. In tegenstelling tot bij het zelf schilderen krijg je met laten spuiten een zeer strak resultaat waardoor het weer echt nieuw lijkt, en dat is met zelf schilderen niet het geval. Als wij uw meubels of keuken spuiten is het gegarandeerd kras en stoot vast. Dit omdat wij uitsluitend hoogwaardige producten gebruiken.

Hoelang duurt het ongeveer voordat bijv. een keuken klaar is?
Als we dit van tevoren kunnen inplannen moet u er op rekenen dat u een keuken normaal gesproken maximaal tien dagen kwijt bent. Dit gebeurt altijd in goed overleg, zo kan het ook voorkomen dat dit sneller kan.

Kunnen jullie door de telefoon een prijs doorgeven?
Omdat het heel moeilijk is om van een afstand te bepalen hoe het werk eruit ziet en of er veel werk aan zal zijn, kunnen wij door de telefoon zonder het werk gezien te hebben geen prijs geven. We lossen dit op door (uiteraard geheel vrijblijvend) bij u langs te komen. Op die manier kunnen wij een duidelijk beeld krijgen van hoeveel werk we er aan zullen hebben en wat dat dus zal gaan kosten. Aan de hand daarvan zullen wij dan een offerte voor u maken die u binnen een paar dagen toegestuurd krijgt.